طرز تهیه کیک خرمالو

146

مواد لازم : تخم مرغ ۳ عدد خرمالو ۳ تا ۴ عدد (پوره شده حدودت ۳/۴ لیوان تا نصف لیوان ولی بیشتر نشه ) روغن مایع نصف لیوان کمی بیشتر شکر یک لیوان یکم سرخالی آرد سفید شیرینی ۲ لیوان بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری پودر دادچین یک ق مرباخوری گردو خرد شده به دلخواه طرز تهیه : خرمالو هارو به دو نیم کردم و پوستشو کندم با قاشق داخلشو خالی کردم و ریختم داخل مخلوط کن کامل پوره کردم و له شد . حالا تخم مرغ رو یکم میزنیم از حالت لختی در بیاد بعدش شکر و وانیل رو اضافه میکنیم کامل میزنیم تا کف کنه و کرم‌رنگ بشه ۳ تا ۴ دقیقه با دور تند همزن بزنید بعدش روغن اضافه کنید و یکم همبزنید حدودا یک دقیقه سپس پوره خرمالو رو اضافه نیکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم و مواد خشکمون که آرد و دارچین و بکینگ‌پودر بود رو از قبل ۳ بار باهم الک کنید و کم کم به مایع کیک اضافه کنید اگر دوست داشتید گردو هم بریزید خوشمزه میشه به گردو ها یکمی آرد بزنید. حالا قالب کیکمون ک چربش کردیم و یکم ارد پاشیدیم مواد رو میاریزیم داخلش دو تا سه بار بزنید زمین هواش خالی بشه. فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد طبقه وسط واسه من به مدت ۵۰ دقیقه طول کشید بستگی به فر شما داره شاید زود تر پخت بشه. هر زمان که بوی کیک رو احساس کردید خیلی حواستون بهش باشه ک نسوزه چون کیک تقریبا پخته شده

دیدگاهتان را بنویسید