طرز تهیه خورش کدو حلوایی

39

کدو حلوایی یک کیلو آلو بخارا پانزده عدد پیاز یک عدد متوسط زردچوبه و فلفل سیاه و نمک روغن مقداری گوشت گوسفندی خرد شده دویست و پنجاه گرم رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری خوب اول از همه کدو رو به قطعات دلخواه برش داده و داخل تابه با کمی روغن تفت میدیم. وقتی کدوها سرخ شدن از تابه خارج کرده و پیاز خرد شده رو میریزیم و تفت میدیم. وقتی پیازسبک شد زردچوبه و فلفل سیاه و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و تفت میدیم. حالا گوشت خورشتی رو میریزیم و تفت میدیم. حدود سه لیوان آب بریزید و بذارید تا جوش بیاد. وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید و دو ساعت زمان بدید تا گوشت ها بپزن. وقتی گوشت ها پخته شدن کدوها رو میچینیم روی گوشت ها و چند عدد آلوی خیس خورده رو هم میچینیم ونمک غذا رو اندازه میکنیم و دوباره برای نیم ساعت درب تابه رو میبندیم تا کدوها نرم بشن و طعم آلوها در بیاد. خیلی خیلی خوشمزس ? ? ? پ. ن. حتماً از تابه برای پخت این خورش استفاده کنید که موقع پختن کدوها روی همدیگه قرار نگیره. پ. ن. اضافی کدو حلوایی رو میخوام باهاش یه کیک خوشمزههههه درست کنم.

دیدگاهتان را بنویسید