طرز تهیه سو بورکی ترکیه

61

سو به معنای ابه_اصل موادبینش پنیر و جعفری هست پنیر وجعفری خرد شده ،،،،،،،،،،،،،، ولی با گوشت هم این بورک را تهیه می کنن وفقط گوشت چرخی و پیاز و جعفری میزنن،البته من برطبق ذائقه خودم مواد بینش راتغییر دادم ومایه گوشتی شامل پیاز،گوشت چرخی،فلفل دلمه وادویه جات وکمی رب وپنیرپیتزاریختم وطعمش مشابه بالازانیا شد،هرچیزی به سلیقه خودتون میشه بریزید، برای تهیه خمیر این مدل از بورک که بورک اب هم بهش میگن، ۲عدد تخم مرغ درشت رابه همراه ۲ ق غ پر ماست و۲ق غ روغن مایع با چنگال بزنید تا تخم مرغها ازلختی درایند،سپس ۱ ق چ نمک و۱/۳لیوان اب ولرم اضافه کرده وکمی مخلوط کنید درنهایت کم کم ارد سفید ریخته تاخمیر جمع گردد و بدست نچسبد،،،من حدود سه ونیم _چهار لیوان آرد ریختم پس کم کم بریزید تا جایی که خمیرشکل بگیره ممکنه کمی کمتر یا بیشتر استفاده بشه_خمیرراکمی ورزداده تایکدست ولطیف شودوحدودنیم ساعت در محیط استراحت دهید_روی خمیرسلفون بکشید که خشک نشه_ پس از استراحت خمیر رابه هشت یاده قسمت تقسیم کنید_بسته به سایز ظرفتون داره_هرچانه خمیرراباوردنه روی سطح خوب اردپاشی شده، نازک_نه خیلی نازک ،ازیوفکا ضخیمتر_ پهن کنید وخمیرپهن شده رادراب درحال جوش که کمی نمک و زردچوبه ونصف لیموترش ریخته اید بگذارید درحدکمی بپزید _حدود یک دقیقه_همینکه روی اب قرارگرفت خوبه،ازابجوش خارج کنید ودرون ظرف آب ویخ بیندازید وسپس کمی درابکش_اب اضافشون بره کافیه ،خیلی خشک نشن_ کف ظرف دلخواه راباکره یاروغن چرب کنید چهارپنج لایه ازخمیراماده روی هم بچینید هرلایه راچین دهید ،بین هرلایه خوب کره یا روغن بزنید،وسپس مایه میانی رابریزید ومابقی لایه ها رابچینید، دست آخر روی آن راکمی زعفران وکره زده ودرفر ازقبل گرم ۱۸۰درجه درحدود۳۵ دقیقه پخت دهید تا روی ان طلایی شود_یا روی گاز بگذارید_ ?موادمیانی به دلخواهه ،من گوشت تفت داده شده باپیاز،فلفل دلمه ای وکمی رب وادویه جات و پنیر پیتزا ریختم. ?درکل همون لازانیا است البته با خمیرخونگی

دیدگاهتان را بنویسید