آموزش پاک کردن ریواس و کنگر

206

آموزش پاک کردن ریواس و کنگر
فصل کنگر و ریواس رسیده و به راحتی میتونید از تره بار و میوه فروشی ها تهیه کنید و از این خوشمزه های پر خاصیت لذت ببرید. فقط تمیز کردن کنگر کمی سخته چون خار داره و باید مواظب دستاتون باشید. یه کلیپ کوتاه از پاک کردن و آماده سازی شون تهیه کردم امیدوارم براتون مفید باشه. دوستان عزیزم در گوگل سرچ کنید و در مورد خواص ریواس و کنگر و همینطور منع مصرفش مطالعه کنید چون کنگر و ریواس زیاد برای خانم های باردار و کودکان و بیماران کبدی و کلیوی مناسب نیست. ‌ ‌‌ ‌💜 دستور خورشت در پست بعدی ‌ ‌ ‌ ‌‌ #پاک_کردن_ریواس_و_کنگر برای پاک کردن کنگر، اول سر کنگرهارو که پر از خار (تیغ) هست با چاقو جدا کنید. پوست های سیاه و اضافه اطراف کنگر رو با دست جدا کنید. با کمک چاقو به آرامی بالای کنگر بکشید تا خارهای ریز جدا شوند، ساقه های کنگر به راحتی جدا میشوند و میتوانید آنها را به سایز دلخواه خرد کنید. کنگرها را داخل آب ریخته و خوب دست بکشید تا گل آنها شسته شود سپس آبکش کنید. در کمی روغن برای چند دقیقه تفت دهید و بعد از اینکه خنک شدند در کیسه فریزر یا زیپ لاک بریزید و فریز کنید و برای خورشت استفاده کنید. برای تمیز کردن ریواس، با چاقو نوک ریواس بکشید تا جدا شود سپس به راحتی بکشید تا انتها کنده شود، به همین ترتیب تمام پوست ریواس را به آسانی جدا کنید. به سایز دلخواه خرد کنید و بشویید و آبکش کنید. در کمی روغن برای چند دقیقه تفت دهید و بعد از اینکه خنک شدند در کیسه فریزر یا زیپ لاک بریزید و فریز کنید و برای خورشت استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید