طرز تهیه شیرینی دانمارکی به روش قنادی در خانه 1

129

کلیپ های اموزش اشپزی و شیرینی پزی
مواد لازم :👇 آرد سفید ۳۳۰گرم کره ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد شکر ۳۰گرم شیر ۲۵میلی لیتر روغن مایع ۲۵گرم رنده پوست لیموترش ۱ ق م آب لیموترش ۱ ق م آب ولرم ۱۰۰ میلی لیتر مایه خمیر ۱ ق م شکر ۱ق م برای کرم : شیر ۲/۵لیوان(۵۰۰میلی لیتر) شکر ۱/۲لیوان(۱۰۰گرم) نشاسته ذرت ۱/۲لیوان(۵۰گرم) وانیل مایع ۱ق چ یا وانیل پودری ۱ق م . دستور تهیه :👇 ابتداکره رارنده کنید ومابین دونایلون فریزرباوردنه بازکنید وبشکل مربع دربیاریدوداخل کیسه فریزر گذاشته وبزارید تویخچال تا مراحل بعدی رو انجام میدین. خمیرمایه و۱ق م شکر وآب ولرم رو مخلوط کنید وروش رو بپوشانید وبزاریدکنار تا عمل بیاد.داخل کاسه ای رنده پوست لیموترش وآب لیموترش وتخم مرغ وروغن مایع رو خوب مخلوط کنید وشیر ونمک ومایه خمیر عمل اومده رو هم اضافه کنید وبتدریج آرد الک شده رو اضافه ومخلوط کنید(⚠️توجه داشته باشیدبسته به جنس ونوع آردمصرفی، میزان آردذکرشده توی دستور ممکنه همه ش استفاده نشه یا یکم بیشتر احتیاج باشه،پس تاجایی اضافه کنید که خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد وبدست نچسبه ولی☝️بیش ازاندازه هم اضافه نکنید سعی کنید خمیری که شد، با ورز دادن چسبندگی رو ازبین ببرید چون سطح کار هم مرتب آردپاشی میشه بنابراین به خورد دادن آرد زیاد ازحد خمیر رو سفت وبی کیفیت میکنه). خمیرروداخل کاسه ای گذاشته،روش سلفون کشیده ویک پارچه بیاندازیدودردمای محیط یک ساعت استراحت دهید.بعداز استراحت خمیروبه سطح کارکه آردپاشی شده منتقل کنید وبشکل علامت بعلاوه(+)باز کنیدوکره رو ۵دقیقه قبلش از یخچال خارج کنید ووسط خمیر بزارید.وسط خمیر رو سعی کنید زیاد وردنه نزنید وضخیم تراز بقیه جاها باشه چون کره میره روش اگه نازک باشه موقع وردنه کشیدن میزنه بیرون.کره هم اگه زیاد سفت باشه به خورد خمیر نمیره،اگر هم زیادی شل باشه کارسخت میشه واز خمیرمیاد بیرون پس سعی کنید دمای خمیر وکره رومتعادل کنید.طبق تصویر لبه های خمیرروروی هم بیاریدوابتدا باوردنه بصورت ضربانی بزنیدوسپس باز کنید،هم ازجهت افقی وهم طولی وردنه بکشید دوطرف خمیر روروی هم تا کنیدمرتب با یک برس آردهای اضافه رو پاک کنید.داخل سینی آردپاشی شده گذاشته وسلفون بکشیدوبزاریدتویخچال ۲۰دقیقه استراحت کنه.ازیخچال خارج کنید واینبارجهت عکس دفعه قبلی وردنه بزنید(یعنی هربارقسمتی که تا شده را روبروی خودتون بزارید)ودوباره تازده و۲۰دقیقه بزارید یخچال⚠️این عمل را تا ۶ بارتکرار کنیدیعنی ۶بارخمیروردنه کشی،تازده،و۲۰دقیقه یخچال استراحت. برای کرم داخل شیرینی : ۲/۵لیوان شیر و نصف ا

دیدگاهتان را بنویسید