بهترین دستور پخت کیک خیس شکلاتی

285

بهترین دستور پخت کیک خیس شکلاتی
🍳 مواد لازم :👇 آرد سفید یا قنادی 2پیمانه(300گرم) بکینگ پودر 2ق چ جوش شیرین 1و1/2ق چ(من نریختم به جاش به همین اندازه بکینگ پودر اضافه کردم) نمک 1/4ق چ پودر کاکائو 3/4پیمانه تخم مرغ درشت 2عدد روغن مایع 1/2پیمانه شیر 1 پیمانه شکر یک تا یک و نیم پیمانه وانیل 1/4ق چ آب جوش یک پیمانه . دستور تهیه :👇 فر را در دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید قالب گرد 25سانت،یا میان تهی 27تا 30سانت رو با روغن چرب و با پودر کاکائو کاور کنید. آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو وجوش شیرین (من نزدم) را با هم مخلوط و سه بار الک میکنیم. در ظرفی تخم مرغ ها وشکر ووانیل را ریخته و3دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و سبک شود. سپس روغن مایع رو اضافه میکنیم و یک دقیقه با دور متوسط همزن بزنید. حالا شیر رو اضافه میکنیم و یک دقیقه ی دیگر مخلوط کنید. سپس مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. در پایان آب جوش را به آرامی اضافه و با لیسک خیلی آروم هم میزنیم در حدی که مواد یکدست شود کافیه. زیاد هم نزنید کیک سفت می‌شود. مایه ی کیک رو در قالب ریخته به مدت 50 تا 60 دقیقه. تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود. برای سس شکلات: یک لیوان شیر ویک قاشق غذاخوری پودر کاکائو و دو قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر و پودر کاکائو در شیر حل شوند. کیک که آماده شد از فر خارج میکنیم و 5دقیقه صبر کنید سپس دور تا دور کیک رو آزاد و قالب را تکان دهید تا کیک جدا شود. سپس با خلال چوبی سوراخ هایی روی کیک ایجاد کنید و سس گرم را روی کیک بریزید و صبر کنید تا سس جذب کیک شود سپس کیک را بلافاصله از قالب جدا کنید. به جرأت میتونم بگم بهترین کیک خیسی که درست کردم این بود

دیدگاهتان را بنویسید