ساده ترین و خوشمزه ترین کیک شکلاتی در خانه

490

مواد لازم :👇 آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه شکر ۱ پیمانه سرخالی پودر کاکائو رنگ تیره ۱/۳ پیمانه تخم مرغ ۲ عدد شیر ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری نمک ۱ پنس . مواد لازم گاناش :👇 خامه صبحانه یا خامه قنادی ۵۰ گرم شکلات تخته ای (ترجیحا تلخ) ۵۰ گرم . دستور تهیه :👇 آرد، پودرکاکائو، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و سه بار الک کنید. تخم مرغها، شکر و وانیل را با دور تند همزن هم بزنید تا کرمی و حجیم شود بعد شیر و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مواد یکدست شود. بیش از حد هم نزنید چون بعدا باعث میشود بافت کیک سنگین و خمیری شود‌. قالب کیک را با روغن جداکننده چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه قرار دهید. ۱۰ دقیقه بعد از پخت کیک را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود. برای درست کردن گاناش خامه و شکلات را داخل کاسه روی به هرکاری قرار دهید تا گرم شود بعد هم بزنید تا کاملا یکدست شود به این ترتیب گاناش آماده است. گاناش را روی کیک بریزید و به دلخواه روی کیک را با شکلات تخته ای تزئین کنید. ◀️برای دست کردن روغن جداکننده ۵۰ گرم کره یا روغن صاف یا روغن جامد (هر کدوم که در دسترس دارید) ۵۰ گرم روغن مایع و ۵۰ گرم آرد را داخل کاسه بریزید و با همزن هم بزنید تا کاملا یکدست شود. در شیشه دردار بریزید و برای چرب کردن قالب ازش استفاده کنید. اگه برای درست کردنش از کره استفاده کردید حتما داخل یخچال بزارید در غیراینصورت میتونید داخل کابینت نگه دارید

دیدگاهتان را بنویسید