شربت زولبیا و بامیه را چطوری درست کنیم

755

نکته :👇 شربت زولبیا باید ده دقیقه قبل از پخت زولبیا اماده باشه اما شربت بامیه باید سرد باشه. . مواد لازم :👇 ابلیمو یا جوهر لیمو یک ق چ اب دو سوم پیمانه شکر دو پیمانه گلوکز یک ق غ ( قابل حذف ) گلاب سه ق غ هبپل چند عدد زعفران ساییده یک چهارم ق چ (پیمانه من لیوان فرانسوی یا پیمانه استاندارد) . دستور تهیه :👇 شکر و اب و ابلیمو و زعفران تو یه ظرف مخلوط کنید و بذارید روی حرارت متوسط تا کم کم جوش بیاد و شکر حل بشه ( نکته مهم : تا شکر حل نشده اصلا با قاشق مواد رو هم نزنید )با یه برس اغشته به ابلیمو اطراف ظرفتون بکشید تا شکر های اطراف هم حل بشه هل و گلاب اضافه کنید یکم هم بزنید در اخر گلوکز رو اضافه کنید یکم که جوشید خاموش کنید. مدت زمانی که شربت اماده میشه از وقتی شکر حل شد تقریبا ده دقیقه …. خودتون چک کنید یه مقدار کمی رو بریزید تو قاشق تا کاملا سرد بشه بین دو تا انگشت تست کنید باید خیلی کم چسبندگی داشته باشه. حرارت رو خاموش کنید بذارید تا کامل سرد سرد بشه. .

دیدگاهتان را بنویسید