طرز تهیه ته دیگ سیب زمینی رنده ای

69

🍳 دستور تهیه :👇 دو عدد سیب زمینی متوسط (خام) رو پوست کَنده و بشویید (بستگی به اندازه ی قابلمه تون داره) و با رنده ریز رنده کنید و آبشو بگیرید و کمی زعفرون و نمک بزنید و قابلمه رو داغ کرده وته قابلمه روغن بریزید و سیب زمینی رو داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق پخش کنید و پهن کنید و برنج آبکش شده رو میریزم روش تابمدت یکساعت دم بکشه، خوبی این ته دیگ اینه که هرچه بیشتر بمونه روی حرارت خوشمزه ترمیشه و نمیسوزه. بعد برنج رو در ظرف مورد نظر برگردونید و با چاقو ته دیگ رو به هر تعداد تیکه که دوست دارین بُرِش بزنید

دیدگاهتان را بنویسید