طرز تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه و مجلسی

11

مواد لازم؛ بادمجان ۱کیلو گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم پیاز ۲عدد رب ۲قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ۲تا۳ قاشق غ گوجه فرنگی گیلاسی و فلفل سبز نمک زردچوبه فلفل.اویشن به میزان لازم بادمجان ها را شسته و و پوست بگیرید (یک در میان تاراه راه بشه میتونید ، پوستش هر جوری دوست دارید بگیرید). شکم بادمجان را چاک بدهید.نمک بزنید و بگذارید ‌نیم ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود .بعد شسته و خشک کرده و سرخش کنید و یا داخل فر بگذارید .یک عدد پیاز نگینی خرد کرده و تفت دهید سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و سرخش کنید نمک زردچوبه فلفل و اویشن و۱ق رب نعنا خشک ریخته و تفت دهید که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکنید .توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده و سرخ کنید. رب و ادویه ها را بریزید و ۱لیوان ابجوش بریزید.در واقع سس غذا هست. وقتی جوشید و بادمجان شکم پرها را داخل سینی فر و یا تابه بچینید و سیب زمینی خلال درشت را مابین آن و گوجه فرنگی گیلاسی و فلفل سبز روی بادمجان بچینید. سپس سس را ما بین آن کف ظرف بریزید ‌و اجازه دهید که بجوشد و بادمجانها و مواد با سس کمی پخته تر شوند

بادمجان شکم پر
بادمجان شکم پر در فر
بادمجان شکم پر گیلانی
بادمجان شکم پر با رب انار
بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا
بادمجان شكم پر
بادمجان شکم پر ترشی
بادمجان شکم پر با مرغ
بادمجان شکم پر ایتالیایی
بادمجان شکم پر شمالی
بادمجان شکم پر اپارات
بادمجان شکم پر استارا
بادمجان شکم پر استانبولی
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر جنوبی
مواد لازم جهت بادمجان شکم پر
بادمجان شکم پر چطوری درست میشه
بادمجان شکم پر بدون گوشت چرخ کرده
طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخی
سبزی بادمجان شکم پر چیست
بادمجان شکم پر با چرخ کرده

دیدگاهتان را بنویسید