بهترین روش پخت بادمجان شکم پر با دستور تهیه

16

مواد لازم: #بادمجان ۵ عدد گوشت چرخ کرده ۱۰۰گرم پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه فلفل دلمه ای ۱ عدد رب گوجه ۱ قاشق قارچ ۲ عدد گوجه فرنگی ۱ عدد هویج ۱ عدد نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم اول از همه بگم که میتونید فلفل دلمه ای، قارچ، گوجه، سیر و هویج رو کم یا زیاد کنید یا هر کدوم رو نخواستید حذف کنید چون اینها سلیقه ای هست ولی خوب من خودم سعی میکنم بیشتر سبزیجات استفاده کنم تا گوشت پس از همه این مواد استفاده کردم طرز تهیه: اول از همه پیاز و سیررو ریز خرد کردم و با گوشت تفت دادم، و بهش کمی روغن و زردچوبه و فلفل زدم، وقتی خوب با هم تفت دادم رب گوجه رو زدم و بعد فلفل دلمه ای و قارچ های ریز شده و گوجه نگینی رو اضافه کردم و بعد هوبج هارو رنده کردم و به مواد اضافه کردم وگذاشتم حدود ۱۰ دقیقه پخت و نمک غذارو اندازه کردم بادمجان هارو پوست گرفتم و بعد بهشون نمک زدم و گذاشتم ۱ ساعت موندن تو آبکش تا تلخیشون از بین بره و بعد تو روغن کمی سرخشون کردم وقتی سرخ کردم با کمک یه قاشق کوچیک یه طرف بادمجون هارو خالی کردم و از مواد گوشتی ریختم و روش هم کمی پنیر پیتزا ریختم و توی فر از قبل گرم شده گذاشتم تا وقتی که پنیرش آب بشه و بعد هم توی ظرف مورد نظرم سروکردم یه تیکه فیلم از خالی کردن بادمجان گذاشتم ببینید اگه براتون سوال بود راستی می‌تونید به جای بادمجان از کدو سبز استفاده کنید یا مثل من از هر دو
بادمجان شکم پر در فر
بادمجان شکم پر گیلانی
بادمجان شکم پر با رب انار
بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا
بادمجان شكم پر
بادمجان شکم پر ترشی
بادمجان شکم پر با مرغ
بادمجان شکم پر ایتالیایی
بادمجان شکم پر شمالی
بادمجان شکم پر اپارات
بادمجان شکم پر استارا
بادمجان شکم پر استانبولی
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر جنوبی
مواد لازم جهت بادمجان شکم پر
بادمجان شکم پر چطوری درست میشه
بادمجان شکم پر بدون گوشت چرخ کرده
طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخی
سبزی بادمجان شکم پر چیست
بادمجان شکم پر با چرخ کرده

دیدگاهتان را بنویسید