طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر تبریزی

23

بادمجان کوچیک ۱کیلو ۸_۷ عدد هویچ ۲عدد ریز خرد شده سیر ۵_۶ حبه سبزی معطر ( ترخون،مرزه،ریحون،نعنا ،جعفری) حدود ۲۰۰ گرم مواد میانی بادمجان هم ریز خرد شده اضافه کردم . اول بادمجانها شسته و کامل خشک شدن ،حالا سرکه ۴_۵ لیوان به اندازه بادمجانها میزاریم با نمک ۲ ق به جوش بیاد بعد خاموش میزاریم کامل سرد بشه ، حالا آب جوش ۴_۵ لیوان میزاریم جوش بیاد و نمک مقداری زیاد اضافه تا خوش نمک بشه ، وقتی جوش اومد یه لیوان سرکه اضافه ،حالا بادمجانها رو که از قبل برش داده و مواد میانی رو خالی کردم ب آبجوش اضافه و حدود ۷_۱۰ دقیقه میزارم بپزه تا نرم بشن، کمی زردچوبه هم می‌زنم بعد آبکش و حدود ۷_۸ ساعت میزارم کامل ابشون بره و هیچ آبی نداشته باشن ، حالا مواد داخل بادمجون: سبزی و هویچ و سیر و اضافه بادجون ها و نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و کمی مرزه و ترخون خشک و تخم گشنیز آسیاب شده اضافه و باهم مخلوط می‌کنم ، میزارم کنار حالا داخل بادمجون هارو از مواد پر می‌کنم و میزارمشون تو ظرف تمیز و خشک و مرتب چیده و اون سرکه خنک رو کم کم اضافه تا روشون بگیره ، و میزارم تو جای خنک و تاریک مث کابینت یا کمد دیواری دو روز بمونه بعد می‌ره یخچال بعد ۲ هفته آماده مصرف هست
بادمجان شکم پر در فر
بادمجان شکم پر گیلانی
بادمجان شکم پر با رب انار
بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا
بادمجان شكم پر
بادمجان شکم پر ترشی
بادمجان شکم پر با مرغ
بادمجان شکم پر ایتالیایی
بادمجان شکم پر شمالی
بادمجان شکم پر اپارات
بادمجان شکم پر استارا
بادمجان شکم پر استانبولی
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر جنوبی
مواد لازم جهت بادمجان شکم پر
بادمجان شکم پر چطوری درست میشه
بادمجان شکم پر بدون گوشت چرخ کرده
طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخی
سبزی بادمجان شکم پر چیست
بادمجان شکم پر با چرخ کرده

دیدگاهتان را بنویسید