دلمه شکم پاره بادمجان

13

دلمه شکم پاره دلمه در اصل کلمه ای ترکی به معنی بقچه پیچ کردنه😜 مواد لازم: فلفل دلمه و بادمجان دلمه ای و گوجه و پیاز: به میزان و اندازه در تصویر (برای تعداد بیشتر،مواد لازم رو نیز بیشتر کنید) برنج پخته شده: سه قاشق غذاخوری پر لپه پخته شده: سه قاشق غذاخوری سبزی دلمه: ۴_۵ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و ادویه: به میزان دلخواه رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوری پر روغن : به میزان لازم طرز تهیه : داخل گوجه ها و فلفل ها و پیازها و بادمجان ها رو بعد از برش ،با قاشق کوچکی تخلیه میکنیم.پیارو در کمی روغن تفت میدیم و رب رو اضافه میکنیم تا کمی سرخ بشه و رنگ باز کنه.مواد میانی رو با برنج و لپه و سبزی دلمه و ادویه و زردچوبه و نمک مخلوط میکنیم و به همراه پیاز و رب میذاریم روی شعله تا کمی با هم جا بیفتند.(تقریبا پنج دقیقه) فلفل ها و بادمجان ها و گوجه و پیاز رو کمی در روغن تفت میدیم و از مواد ،پرمیکنیم.داخل ظرفی بزرگتر ،مجددا کمی رب رو داخل روغن تفت میدیم و کمی پیاز داغ و نمک اضافه میکنیم ،تقربا یک لیوان پر آب میریزیم و وقتی بجوش اومد ، دلمه های شکم پر یا شکم پاره رو داخل اون ،به آرامی قرار میدیم.درب ظرف رو میذاریم تا غذا بعد از تقریبا ۴۰-۵۰ دقیقه خوب جابیفته و سس اون غلیظ بشه. نوش جان
بادمجان شکم پر در فر
بادمجان شکم پر گیلانی
بادمجان شکم پر با رب انار
بادمجان شکم پر با پنیر پیتزا
بادمجان شكم پر
بادمجان شکم پر ترشی
بادمجان شکم پر با مرغ
بادمجان شکم پر ایتالیایی
بادمجان شکم پر شمالی
بادمجان شکم پر اپارات
بادمجان شکم پر استارا
بادمجان شکم پر استانبولی
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر جنوبی
مواد لازم جهت بادمجان شکم پر
بادمجان شکم پر چطوری درست میشه
بادمجان شکم پر بدون گوشت چرخ کرده
طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت چرخی
سبزی بادمجان شکم پر چیست
بادمجان شکم پر با چرخ کرده

دیدگاهتان را بنویسید